Добре де .. питайте Боян .. той е с такъв и досега не се е оплаквал .. поне не на всеослушание.
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa romeo 159 2,2jts Q4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеНяма какво да му мислиш взимай 3.2 една алфа трябва да е шестак - жалко, че немога да си го позволя откъм разход иначе отдавна да съм с такава.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от badbili Покажи съобщениеЗнам, че има лимОзина 3.2 и 2.4 Q4, виждал съм и 159 1.9 jtd Q4 ама ще е много спъната, мойта 147 е със същия двигател. Питам за 2.2 jts, харесва ми , че е с верига,бензин и без турбо. Затова питах дали има алфа 2.2 с Q4.
Благодаря, за отг. на Никола 59.
Бензин + директно впръскване създава проблеми с качеството на горивото у нас.
Има 2 вариатора , но пък не съм намирал информация някой да е сменял такъв.
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеV6 e много хубав мотор - всеки вика "ти си вземи"
V6 на 159 има надпис twin phaser и по логиката на 2.2jts (на всеки разпределителен вал - вариатор ) V6 трябва да има 4 вариатора. Но за какво пък са му на 6 цилиндров мотор вариатори е друг въпрос....
Comment
-
Аз си взех, но не този на GM и се радвам като малко дете всеки път като седна в колата... т.е. всеки ден.
V6 на 159 има надпис twin phaser и по логиката на 2.2jts (на всеки разпределителен вал - вариатор ) V6 трябва да има 4 вариатора. Но за какво пък са му на 6 цилиндров мотор вариатори е друг въпрос.[/QUOTE]
В мое село викат на гол гъз чиште пиштови155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Никога не ми давала повече от 10 градско, 19 джанти, 4х4...това със средна скорост 19-24 км/ч. Извънградско 6/100... Това е кола 1700 кг+ 160 аз и приятелката, 1860 кг! Кво го мислите този разход!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Аз не искам нито 2.4, нито 3.2 искам чисто и просто един такъв дизел .. без значение в кое италианско купе ше го "боднат" :
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНикога не ми давала повече от 10 градско, 19 джанти, 4х4...това със средна скорост 19-24 км/ч. Извънградско 6/100... Това е кола 1700 кг+ 160 аз и приятелката, 1860 кг! Кво го мислите този разход!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Откакто се размина сезона имам маршрути градско под 7/100. Примерно Славейков - идеален център и обратно. Това ако се лигавя.Всичко е много относително. Като се навреш в междублоковото и да си търсиш паркомясто може и 15 да качи. Градско само ако пуснеш колата 2,3 пъти по инерция разхода скача над литър.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение....... Кво го мислите този разход!
Из "Какъв разход на гориво дават вашите 159"
2.4 20в Дизел :
Първоначално публикувано от littlesister Покажи съобщение
По компютър: градско 10-12л/100км.
Всичко е с напълно нормално каране... Колата е Brеra 2.4 jtd. Единствени и е премахнат ЕГР.
Се ми струва, че е множко. 156-цата харчеше с около литър по-малко....
Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение- Градско в София 10/100,
- Махнат DPF, EGR; ремап - не
- 2.4 JTD 210 hp, Q4Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщениеС риск да уплаша мераклии за този автомобил, нека и аз да споделя разход - последните 3-4 месеца карам само градско. Както беше уточнено, има градско и градско - аз говоря за:
маршрута във Варна:
Разходът по борд за последните 3 месеца 14.2.
Интервенции по двигателя - няма, добавки - Luqui Molly против замръзване на дизела само в най-студените седмици, гориво OMV MaxxMotion.
И преди да кажете че нещо й има на тая морга, да поясня- технически си е изрядна.Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение14.5-15/100 градско
Ще си прережа вените. GTV-то ми гори по-малко.Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеГрадско от 8 и кусур до към 11Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеХайде кажете къде е проблема?
Градско 14
Извън 8.9
Колкото пише на борда, толкова и на колонката ми отчете!
И това при положение, че едвам едвам натискам газта? Извънградско повече от 120 не е пипана.
Колата е 2.4 автомат с премахнато всичко + ремап???!!!
3.2 V6 Бензин
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеАз да кажа ли да се успокоите- варненско градско 14-16л/100км,
Това с бензин 95 на Еко, мотор 3.2 JTS, 260+ конеСлед слагане на спортен K&N филтър разхода като че ли се вдигна с половин до един литър.
Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщениеБояне, за да не си сам:
- градско сутрин 12/100, вечер 15/100, през деня 16-20/100. Разликата идва от маршрутите, сутрин е околовръстното и надолу по Симеоновско, вечер е нагоре, а през деня е по центъра, където разходът е случайна величина, клоняща към безкрайност.
- модел 3.2 V6 Q4, без интервенции
- гориво еко 100 без добавкиПървоначално публикувано от IronMan Покажи съобщениеградско -15.4 - 17.8 в зависимост от настроението
- каква е модификацията/ модела на двигателя
3.2 JTS Q4Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение......Икономията градско идва от лесно ускоряване (леко купе) и възможно най-дълго каране в режим cut off(аванта).
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениев интерес на истината на разхода на 3,2 хората се плашат малко повече от нужното, а на 2,4 обратноЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеРус, на прима виста :
Из "Какъв разход на гориво дават вашите 159"
2.4 20в Дизел :
3.2 V6 Бензин
Тааааа за това викам, че след като си карал 2.4 жтдм в 159, 3.2 В6 също в 159ка нема те стресне като разход
Comment
Comment